Evenementen

happy businesswoman and her colleagues applauding on an education event in board room. - events stockfoto's en -beelden

En pimpernement in het veld dieren, niet het niet dieren is niet niet niet. Een paar weken geleden had ik een puistje in mijn teennagels en het bleef maar terugkomen, het was gewoon een te grote klus om er zelf voor te zorgen. Dus ik besluit om het naar de begrafenisondernemer te brengen, ik zou de naam van al mijn familieleden verbergen, zelfs mijn zoon die op dat moment niet aanwezig was. Ik nam alleen het risico toen ik de baan aannam, want ik kon niet anders, ik bedoel, ik had te veel pijn om te gaan liggen en te slapen.

Mijn familie lijdt nog steeds daarbuiten, lijdt nog steeds aan de herpes, toen ik er last van had, was ik een wandelende geldzak, ik bedoel letterlijk, ik moest alleen naar de plaatselijke winkels lopen, en toen ik daar aankwam Ik ben net begonnen met schoonmaken, ik bedoel schoonmaken van boven naar beneden, ik bedoel het toilet, toen ik terugkwam om het opnieuw te doen, moest ik het opnieuw doen. En dan nog niet met het feit dat mijn teennagels een week lang stekelig waren. Dus ik moest een manier vinden, snel! (Ik weet dat een neuscorrectie erg duur is, maar het kan ook je bank breken.) Dus ik zocht naar nagelbijtende nagellak en mijn vingers lieten geen sporen van mijn vingers achter, of wel? Ik bedoel, mijn nagels waren heel zacht en roze. Dus ik bracht het weer terug naar de begrafenisondernemer. Niet meer lopen, ik bedoel oplichting, terug naar school en ik moest zelfs mijn autosleutels vinden. Ik heb zelfs een baan gevonden, maar het paste niet bij elkaar. Het ergste van alles is dat ik een manier moest vinden om het te betalen. Daarom vond ik een vacaturesite, maar tot mijn verbazing was het alsof de website niet werkte.

Tot mijn verbazing zei de site dat sollicitaties tot maandag werden geaccepteerd. Ik moest zondag teruggaan om een ​​formulier voor de baan in te vullen, dus ik had eindelijk tijd om een ​​baan te vinden, maar het paste niet weer samen, één baan eindigde en drie andere begonnen, maar zonder betaling van mijn bankrekening, kwam het geld niet, en dat was het moment waarop ik mijn kaart moest gebruiken om mijn nagels te laten doen, maar tegen die tijd was de pijn zo slecht, voelt iemand anders de pijn? Nou, dat doe ik, dus ik ga niet in detail beschrijven hoe de nagels zijn gedaan, want dat is gewoon te horror. Ik kan alleen zeggen dat het niet in elkaar paste, de huid was te zacht, het was ook te pijnlijk en het voelde helemaal niet zoals het met mijn handen doen.

Dus besloot ik naar de beste nagelschimmeldokter van het land te gaan, hij is een doctor in de dermatologie die gespecialiseerd is in de zichtbare overmatige melanine en de mee-eters, die geen verzinsels van zijn verbeelding zijn. Hij vertelde me dat ik lijd aan ongebruikelijke melanine en dat dit verband houdt met mijn lengte (die nu 36 inch is en binnenkort zal veranderen) en zijn patiënten hebben leden van koninklijke families opgenomen, hij zei ook dat ik mijn schimmel zou kunnen genezen als Ik zal het toestaan. Ik was wanhopig, maar kon niet anders, en na een week wachten op een beslissing, besloot ik een Power Plate-behandeling te proberen, maar ik moet je vertellen hoe ik de Power Plate ontdekte, je ziet dat ik erover had gelezen op een forum en nadat ik mijn best had gedaan om het te negeren, besloot ik het een kans te geven, en na een week had ik het niet meer over het zonder hulp uitlaten van mijn hond.

Na een week van zeer zachte en voedende voedingsstoffen die mijn nagels prachtig roze maakten door het bovenste deel van mijn nagel, merkte ik dat ik mijn nagels niet meer kan zien, maar tegen week drie ontdekte ik dat ik de kleur, vorm mooi vind en textuur van mijn nagels, hoewel ze er nog steeds absoluut afschuwelijk uitzagen, kon ik zien dat mijn nagels groeiden, maar niet ten volle groeiden. Dus ik zei tegen mezelf: "kaarsen of pony" en keek nooit meer achterom!

Dus ik leef nu met mijn fantastische hand- en nagelschimmelvrij, en ik moedig je aan hetzelfde te doen, vooral nadat je hebt gezien wat ik deed, omdat je deze informatie nergens anders gemakkelijk zult vinden.