Hoe maak je vooruitgang in spiritualiteit

leer motiveren motiveren machtigen, tekst woorden typografie geschreven op papier tegen houten achtergrond, het leven en zakelijke motiverende inspirerende - coach stockfoto's en -beelden

Om vooruitgang te kunnen boeken op je spirituele pad, moet je het rijk voorbij de bewuste geest zien en alles wat begrip, liefde en gemoedsrust ontbeert – het is een rijk voor jou. De spirituele dimensie of het hogere bewustzijn is een essentieel facet van ons mens-zijn.

EXPLORATIE VAN DE SPIRITUELE buste geheimen van spirituele levenssituaties in uw leven

1) Kunt u krachtige maatschappelijke bruggen slaan om de gewonden, de depressieven en de onderdrukten op te beuren? Biedt u dit soort helende diensten aan in uw bespiegelende meditaties? Als je hier hulp bij wilt en nodig hebt, moet je mijn boek Wat is een spirituele levenscursus kopen en lezen.

2) Niet alleen de buitengewone wonderen van wereldvrede in de wereld, maar ook in je geliefden – vooral wanneer je je niet geliefd voelt, geen controle hebt of je niet vervuld voelt. Je kunt bidden voor al diegenen om je heen die in deze pijn adjuncten zijn voor het grotere goed.

3) Denk je dat het mogelijk is om je bewust te zijn van je ware gevoelens en zelfs toe te geven aan je wezenlijke pijn in de diepere greep van je emotionele toestand? Kun je openstaan om echt te zijn en in staat om je niet ontkrachte gevoelens onder ogen te zien? Dit houdt in dat je echt bent en zelfs anderen toelaat in het enge emotionele gebied – het belangrijke respect om de genezing te laten beginnen, zelfs als je meer afstand kunt nemen om meer over jezelf en je gevoelens te weten te komen.

4) Moet je echt begrijpen waar je vandaan komt, wat je ware spirituele kern is of waar je je levenservaringen hebt gefilterd en wat je naar deze zelfde plek heeft gebracht? Kun je je giftige zelf onder ogen zien? En zal het helen en ontsluieren?

5) Kun je de last van je ernstige trauma uit het verleden accepteren? Je kunt rusten in het vertrouwen dat je de moed hebt om degenen die je liefhebt te vragen en degenen te bezoeken die nog steeds in stilte lijden om te helpen met steun en genezing.

6) Wat denk je dat iemand je vertelt die over liefde spreekt en dan resoneer je met woorden die suggereren dat je tekortschiet, fout bent, schuldig bent of in de fout gaat – allemaal dingen waarvan je het gevoel hebt dat je ze jezelf hebt ontzegd? Wat vertellen ze je werkelijk? En kun je dan het verdriet en het verlies zien, in plaats van het verlies en de schuld en de angst?

7) Ben je moe van de pijn en zoek je naar strategieën en aanbod om steeds weer een ander perspectief te krijgen en je beter te voelen? Dus wil je zelfs helen en vind je iets dat niet vertrouwd of veilig is en wil je dit patroon opgeven om de heling te ontvangen.

8) Wordt uw welzijn tot zwijgen gebracht door ongeloof? Als u gelooft dat uw ziekte en kwalen de schuld zijn van uw moeilijke omstandigheden, dan kunt u in de verleiding komen om u als medium vast te klampen aan deze schijnbare Samson's geteisterde kleding. Einstein zei ooit: "Er zijn maar twee manieren om een verliezer te zijn. De ene is om het gevecht aan te gaan en te vechten tot de dood. De andere is om uit de arena te stappen en het doel in te gaan.'

9) Heb je de overhand MicropeWesterse ziekte. Het is waar dat het Noord-Oosten het hoogste percentage van deze ziekten heeft, ook weer in het Westen. Als u elders in het Verenigd Koninkrijk woont, zullen er al vele Thanksgivings voorbij zijn en zal het genoeg zijn om het bewustzijn van deze slopende aandoeningen in het Westen uit te breiden.Concluderend is het onbekend of ik voldoende geld zal verdienen met de verkoop van mijn boek over spiritualiteit om het vereiste bedrag bijeen te brengen om deze wereldwijde bewustwording van onze spirituele behandelingsproblemen te financieren om de Nieuwe Dokters te zijn.