training Training

Wat neurofeedbacktraining doet, is dat het je zachte prikjes geeft in de energiekanalen rondom je hersenen. In plaats van dat je moet eten, drinken of dingen doen, helpt het om je alleen te concentreren op wat je wilt doen. Je kan je focussen op die naald in je zicht, je taak of eender welk ander ding. Je kunt het bewegen en je erop concentreren in plaats van je zorgen te maken over het eten en soms kun je het ook vergeten en je concentreren op alleen wat je wilt doen. De meeste mensen vinden dit een heel prettige ervaring. Wat neurofeedback doet is dat het je een energiestoot geeft. Er zijn mensen die door een fase van energie gaan als ze iets nieuws leren. Het is hetzelfde als je iets leest, iets schrijft of zelfs als je iets doet wat je nog niet eerder hebt gedaan. Je weet wat ik bedoel, je moet vergeten hoe moe je je voelt en hoe je je de hele dag hebt gevoeld.

Neurofeedback training is niet de volgende stap van chagrijnigheid. De meeste mensen die deze training krijgen, voelen zich eigenlijk iets tussen verveling en depressie in. Sommige mensen krijgen een schokkende ervaring en ze weten niet waarom of hoe iets gebeurde. Dit is allemaal normaal. Mensen krijgen in hun leven veel verschillende soorten training. Neurofeedback is ontworpen om iedereen te helpen met de dagelijkse spanningen om te gaan. Het helpt je om een heldere geest, een goed humeur en een positieve houding te behouden.

Je moet investeren in Neurofeedback training, het is geen vervanging voor je gewone oefeningen. Het is voor als u iets niet aankunt – of zelfs iets wat u niet aangaat, zoals plassen. Als u zich bijvoorbeeld down voelt omdat uw voeten pijn doen en u de hele dag slippers heeft gedragen, dan zult u baat hebben bij wat hulp door middel van neurofeedbacktraining. Het zal u in staat stellen de precieze triggers te lokaliseren, wat u zal helpen de symptomen snel te verlichten.