Yoga lessen die ook voor thuis kunnen helpen

Yoga Veghel

Yoga in Veghel is een geweldige stress buster. Mensen zeggen vaak tegen me “Ik weet niet hoe, maar ik voel me zo veel beter nadat ik yoga heb gedaan” of iets dergelijks. Is dit omdat je een beter mens bent geworden of omdat je een beter lichaam hebt? Als dat laatste het geval is, moet je manieren in je dag vinden om ervoor te zorgen dat het niet te wijten is aan een stressbooster. Wat andere mensen yoga noemen is slechts een verzameling van puja’s, dat zijn houdingen.

Alles voor een kalmerende lichaam en geest

Puja’s zijn een manier waarop je je geest en lichaam kunt combineren. Alle versies van yoga delen deze eigenschap. Het zijn niet alleen de houdingen die je beter doen voelen, maar de creativiteit die eruit voortkomt of het ontzag dat je krijgt als je naar een echte yogabeoefening kijkt. De houdingen kunnen eenvoudig zijn, maar de niveaus waarop ze worden beoefend gaan van eenvoudig naar complex.

Je kunt de basishouding of de voorste houding dagelijks beoefenen en je beter voelen, maar het kan ook zijn dat je een les volgt en dat de instructeur je in een hogere, meer uitdagende houding laat zitten en dat je aan het eind van de les naar een hoger niveau wordt opgetrokken. Dit wil niet zeggen dat je je elke les beter moet voelen, dit betekent niet dat je die extra inspanning moet leveren. Sterker nog, voor de meeste mensen zou ik zeggen dat de extra inspanning overdreven is. Toen ik voor het eerst yoga begon te doen als tiener, dacht ik niet dat het echt zo moeilijk was omdat ik niet gewend was om het op deze manier te doen. Ja, ik had een paar dagen pijn na de les, maar dat had niets te maken met wat ik daarna kon doen, alleen maar met het feit dat ik me de volgende paar dagen niet beter voelde. Ik herinner me hoe ik me voelde tijdens de les en hoewel ik er geen MCI aan overhield, ging de pijn de volgende paar jaar niet weg.

Maak yoga uw leefstijl in huis

U kunt thuis aan yoga doen. U bent niet beperkt tot het doen van yoga op een speciale plaats of in een sportschool. Je hebt niet veel apparatuur nodig en soms hoef je niet eens iets te kopen. Je kunt de duurdere en fijnere apparatuur online vinden, waar de meeste dealers je graag advies geven over welke je het beste kunt gebruiken.Je kunt yogahoudingen in bijna elke stijl vinden, van de heel oude tot de meest recente, en soms zonder precedent. Je kunt je eigen variatie op de houdingen aanbrengen en ze aanpassen om alles te doen wat je rechtshandig of linkshandig hebt gedroomd.

Dit is een geweldige manier om te leren over de bewuste en onderbewuste geest en de plaats van harmonie in je geest.e