Opticien

hoger paar dat met opticien in winkel overlegt - opticien  stockfoto's en -beelden

Opticien Culemborg Dr. William Jones, die wordt beschouwd als een van de meest vooraanstaande lensfabrikanten ter wereld, was een zeer regelmatige en toegewijde beoefenaar van de kunst van optometrie uit Long Beach, Californië. Een beetje verwondering is het beste als we zien dat de opticien een professionele tennisspeler was met lenzen, en zijn passie was alleen beperkt tot het spelen van tennis. Hij speelde in een aantal toernooien en evenementen, waaronder de tennisfinale van de US Open in het enkelspel, evenals de semi-beslissende bekerwedstrijden van de French Open. Hij was bijzonder sluw met de Mentalunts die hij gebruikte voor zijn onberispelijke tennisslagen.

Toch zou Dr. Jones de eer kunnen krijgen om ook veel nuttige concepten voor de tennisspeler te introduceren. Het idee om onderscheid te maken tussen de services die verschillende doelen raken, werd door hem geïntroduceerd en veel spelers profiteerden ervan om dit nieuwe en nuttige principe te leren. Destijds kwamen de concepten niet voor in het tennisvocabulaire, maar op de een of andere manier wist Dr. Jones zowel spelers als fans van zijn visie te overtuigen van zijn ideeën. Een geweldig idee om te helpen met oogzorg was van hem; de ogen moeten van verschillende afstanden worden gezien om te profiteren van de verschillende sterke en zwakke punten van individuen.

De opticien ontdekte dat het mogelijk was om ongeveer 20/20 zicht of astigmatisme te krijgen bij het horen van een tennisslag. Dit betekende dat de afstand van de bal van het oog tot de hersenen gelijk was aan de afstand van het zicht. Vrijwel alle tennissers die de technieken van Dr. Jones gebruikten, verbeterden met succes hun zicht door hun brandpuntsafstand aan te passen.

De opticien suggereerde dat als een automobilist een ooglens zou dragen in zijn rijzicht, deze zo gemaakt moest worden dat de lens dezelfde afstand tot beide ogen gelijkelijk creëerde. De bestuurder moet duidelijk kunnen zien op armlengte en korte afstanden, en moet duidelijk onderscheid kunnen maken tussen objecten op armlengte en objecten die zich direct voor of direct achter hem bevinden. Als het scherpstelvermogen van de bestuurder voorop stond, zou hij onderscheid kunnen maken tussen stilstaande objecten en bewegende objecten, en zou hij in staat moeten zijn om onderscheid te maken tussen roterende objecten. Maar als de bestuurder een probleem had met scherpstellen, ofwel niet op deze objecten kon scherpstellen, of in de verkeerde richting had scherpgesteld, dan zou de bestuurder ofwel een stilstaand object of bewegend object zien, of een stilstaand object en bewegend object.

Bovendien, als de bestuurder een slecht gezichtsvermogen had, zou hij stilstaande of bewegende objecten zien, of objecten die voor of achter de bestuurder bewogen, afhankelijk van welke van deze "juist" worden gezien. Daarom, als een bestuurder een slecht gezichtsvermogen had of geoefend was in het niet goed zien van objecten, dan zou hij stilstaande objecten vaker zien dan bewegende. Als de bestuurder daarentegen correct scherpstelt, ziet hij vaker draaiende dan stilstaande objecten.

De optometrist zou raden of de bestuurder een gezichtsvermogen had dat vijf keer beter was dan gemiddeld, vijf Mohs of minder dan gemiddeld. Dan zou een gok zijn of zijn gezichtsvermogen bovengemiddeld was in de vijf banden, of onder het gemiddelde in welke band dan ook. De arts zou nog een keer raden of het gezichtsvermogen normaal was in band nul, normaal in band één, normaal in band twee, enzovoort.

Er zijn tal van redenen om een ​​optometrist te zijn. Zo weet u zeker dat uw gezichtsvermogen in orde is. Vroegtijdige opsporing van problemen en behandelingen is veel beter dan ze laat op te lossen. Maar het gaat niet alleen om uiterlijkheden. Natuurlijk is het belangrijk om op de hoogte te zijn van uw gezichtsvermogen, maar er zijn andere dingen waarmee u rekening moet houden wanneer u uw gezichtsvermogen laat testen, zoals de bron van uw gezichtsvermogen, hoe lang u het al heeft en uw medische familiegeschiedenis. Een optometrist kiezen U kunt de gewoonte aanleren om uw gezichtsvermogen te laten testen door uw optometrist wanneer het u uitkomt. Het kost echt niet veel tijd en kan in het comfort van uw eigen huis worden gedaan. Het mooie van deze optie is dat veel van deze tests thuis kunnen worden gedaan en zelf kunnen worden gedaan met wat kleine apparatuur die je kunt kopen.

U kunt de deur van de optometrist binnenlopen en naar buiten lopen met een handvol papierwerk, of testscores bij de hand, en u kunt de volledige evaluatie in minder dan 10 minuten voltooien. U kunt heel veel te weten komen uit uw gezichtsvermogentest; niet alleen hoe goed uw gezichtsvermogen is, maar ook waar het vandaan komt, of het verslechtert en wat voor behandeling uw gezichtsvermogen nodig heeft. Met deze informatie kunt u uw behandeling uitbesteden aan een professionele optometrist die u kan begrijpen en u kan vertellen wat het beste voor u is.